vulcanizare-mobilă

Serviciile de vulcanizare mobilă te ajută în situații critice

Întreținerea mașinii tale este un serviciu pe care trebuie să îl asiguri periodic dacă vrei să te bucuri de un autovehicul performant, sigur și confortabil. Cu toate acestea, te poți întâlni cu anumite situații neplăcute oricând, sau poate serviciul tău îți ocupă mult prea mult timp pentru a putea ajunge la un service auto specializat. Asta nu înseamnă că nu poți aduce service-ul auto la tine acasă.

Poți beneficia de servicii de vulcanizare mobilă oriunde te-ai afla. Dacă îți dorești să afli mai multe informații legate de acest subiect, acest articol îți va dezvălui multe detalii care te pot ajuta.

Ce tipuri de servicii sunt incluse în oferta de vulcanizare mobilă?

Serviciile de vulcanizare, de regulă, includ reparații jante, înlocuire anvelope, reparații pentru o pană auto, deblocări sisteme antifurt, reglarea presiunii anvelopelor, echilibrarea roților și ai posibilitatea de a achiziționa anvelope noi. Cam toate serviciile de care poți beneficia într-un service auto specializat, privind vulcanizarea, poți să le obții fără să te deplasezi.

Aceste servicii te vor scuti de deplasări în timpul liber, de ore petrecute la cozi sau de necesitatea unei programări. Incidente se pot întâmpla oricând, drept urmare inițiativa lansării acestor tipuri de servicii de vulcanizare mobilă, sunt foarte apreciate printre clienți. Pe lângă serviciile menționate mai sus, se pot adăuga altele precum tractările auto sau recondiționarea jantelor.

Serviciile de vulcanizare mobilă vin cu un cost

Nu trebuie să te gândești că prețurile practicate de aceste servicii sunt foarte mari. Până la urmă nu faci reparații majore la domiciliu sau în locul unde ai întâmpinat o problemă. Dar nu trebuie să uiți, să iei în calcul costurile suplimentare suportate de un service auto specializat în vederea deplasării la fața locului. De regulă aceste servicii se oferă 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Așa că poți beneficia de ele oricând, iar pe site-urile acestor service-uri auto specializate vei putea vizualiza prețurile pentru fiecare serviciu de vulcanizare mobilă oferit. Astfel încât îți va fi foarte ușor să îți organizezi bugetul. Pentru a putea să îți formezi o părere legată de acest aspect, deplasarea la fața locului în orașul în care aceste service-uri auto își au sediul, nu te va costa mai mult de 200 de lei.

În funcție de service-ul auto, se pot oferi aceste servicii de vulcanizare mobilă și în afara orașului, putându-se impune o limită de kilometri, iar în astfel de situații tariful poate crește în funcție de distanța care trebuie parcursă. Privind serviciile de vulcanizare mobilă propriu zise, prețurile vor diferi în funcție de tipul de serviciu, tipul de autoturism deținut, dimensiunea roților, dacă dorești și verificarea jantelor și repararea lor dacă este cazul etc.. Aceste service-uri auto oferă de multe ori pachete de servicii care includ demontarea anvelopelor vechi, echilibrarea roților, reglarea presiunii și bineînțeles montarea acestora la locul lor.

Cine poate oferi aceste tipuri de servicii de vulcanizare mobilă?

Nu orice service auto include aceste tipuri de servicii în oferta lor. Un service auto care poate oferi astfel de servicii trebuie să aibă și echipamentele necesare pentru efectuarea acestui tip de serviciu. Cu siguranță, dacă ai vizitat diverse service-uri auto, ești familiarizat cu aparatura folosită în cadrul lor pentru a putea oferii servicii de calitate. Pentru a putea să execute servicii de vulcanizare mobilă, aceste unități trebuie să aibă echipamente ușor de transportat. Totodată, le trebuie autovehicule care să aibă capacitatea necesară de a le transporta, și generatoare portabile pentru a le pune în funcțiune oriunde ai nevoie de ajutorul lor.

În afară de uneltele necesare schimbării anvelopelor și roluirea jantelor, mașinile de echilibrat și compresoarele de aer sunt mai mult decât necesare. Cei care oferă servicii de vulcanizare mobilă, o dată ajunși la fața locului, vor evalua problemele pe care le ai, vor pregăti piesele defectate în vederea reparării acestora și vor efectua reparațiile necesare. Cu ajutorul acestor servicii de vulcanizare mobilă, vei putea să circuli în siguranță până în momentul în care vei avea posibilitate să ajungi la un service auto specializat pentru o diagnoză auto completă și reparații mai serioase dacă este nevoie.

Detalii despre serviciile de vulcanizare mobilă

Ți s-a întâmplat să nu mai pornească mașina? Dacă acest lucru se întâmplă exact când ai nevoie să te deplasezi cu ea, și nu ai cum să încarci bateria sau să o înlocuiești, apelând la serviciile de vulcanizare mobilă. Vei primi ajutorul necesar, astfel încât mașina ta să poată fi pornită, și asta fără cabluri conectate la bateria altei mașini ci cu ajutorul unei aparaturi speciale care va rezolva problema mult mai rapid și cu mai puțin deranj.

Ai pierdut cheia de la antifurt sau pur și simplu este înțepenit? Pe cât de util este acest accesoriu, atâtea bătăi de cap îți poate da dacă nu mai poți să îl desfaci. Tot ce trebuie să faci este să apelezi la serviciile de vulcanizare mobilă.

S-a spart anvelopa? Nu ai posibilitatea să mergi la un service auto sau la un furnizor de anvelope pentru a cumpăra unele noi și tu ai nevoie acum de anvelope funcționale? Nu mai trebuie să aștepți. Apelează la un service care oferă servicii de vulcanizare mobilă. Sunt situații în care anvelopele tale nu mai pot fi reparate dar asta nu înseamnă că furnizorii de astfel de servicii nu vor fi pregătiți. Vei putea să achiziționezi pe loc noile tale anvelope.

Ai jantele ușor deformate și astfel sistemul de direcție al mașinii este afectat? Jantele sunt elemente foarte importante care îți pot oferi siguranță în trafic sau pot să îți destabilizeze tot autovehiculul. Personalul calificat în acest tip de serviciu se poate deplasa unde ai nevoie pentru a te ajuta, aplicând procesul de reparare al jantelor. Astfel te vei putea bucura din nou de confort și siguranță.

Cel mai des întâlnite probleme sunt penele. Nu vrei să se întâmple acest lucru, mai ales când nu te pricepi foarte bine să înlocuiești roata afectată cu cea de rezervă. Mai bine lasă specialiștii să se ocupe de această problemă. Ei au și experiență și vin și cu echipamentul necesar astfel încât să nu stai cu inima strânsă până găsești primul service auto.

Ce trebuie reținut din aceste rânduri, este faptul că serviciile de vulcanizare mobilă, sunt mai mult decât utile, te pot scăpa de cheltuieli mult mai mari pe viitor și îți redau mobilitatea în trafic.

Vezi și

vulcanizare-mobilă-non-stop

Vulcanizare mobilă non stop este exact ce îți dorești în momentele dificile

De când devii șofer și te urci la volanul mașinii tale, este foarte important să îți iei toate măsurile de siguranță, astfel încât să te bucuri de avantajele independenței câștigate. În primul rând trebuie să ai grijă de mașina ta. Mașina ta este un bun în care trebuie investit...

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?
Call Now Button