Avantajul de a avea vulcanizare non-stop și mobilă în orașul tău

Vulcanizare mobilă și non-stop

Vulcanizare mobilă și non-stop

Să pornim de la premiza că stai într-un oraș îndepărtat de stațiunile de la mare și ești nevoit să pleci seara pentru a ajunge dimineață la mare. Pe la jumătatea drumului, constați faptul că mașina tot trage dreapta foarte agresiv și te decizi să oprești să vezi problema. Problema e că ai pană și nici roată de rezervă nu ai. Ce faci ? Dacă ești prin Brașov sau prin apropierea lui, poți suna la service-ul nostru, iar echipa noastră se va deplasa să te ajute la orice oră și oriunde ai fi. Service-ul nostru nu dispune doar de vulcanizare, ci poți să optezi și pentru servicii de roluire jante Brașov sau orice alt serviciu pe care ți-l dorești.

Cum anume funcționează un astfel de serviciu?

Pentru început, așteptăm să fim apelați de către client, iar în timpul apelului telefonic îi solicităm anumite informații cheie legate de mărimele jantelor, tipul setului de anvelope, mărimea și categoria mașinii. După ce am colectat toate aceste date, identificăm locația clientului, ne stângem echipa, încărcăm toate cele necesare în autovehicul și pornim spre automobilul cu probleme.

Putem deduce astfel că cel mai mare avantaj al unei vulcanizări mobile este faptul că se deplasează cu toate echipamentele necesare pentru soluționarea tuturor problemelor. Dacă în timpul rezolvării panei, este identificată o problemă la anvelopă, specialiștii se vor ocupa de ea în cel mai scurt timp pentru ca să fii gata de plecare și de condus în siguranță.

Vulcanizarea mobilă și non-stop – se identifică ca un mic pas spre viitor?

Răspunsul este da din foarte multe puncte de vedere, această vulcanizare este un mic pas spre viitor. În primul rând, când ți se întâmplă o astfel de situație neplăcută, nu mai ești nevoit să plătești tractarea până la un service și nici nu vei mai aștepta ore interminabile până se va ocupa cineva de problema ta. Toată atenția echipei este dedicată mașinii tale. Prin acest serviciu, tu îți poți continua drumul, singurul minus fiind timpul așteptat pentru ca echipa să ajungă și timpul de reparare. Pe lângă faptul că vulcanizarea vine la tine, și nu tu la ea, un alt avantaj este disponibilitatea non-stop. Nu contează ora la care suni, oricând este nevoie de o vulcanizare, echipa se va deplasa la tine. Este un serviciu practic atât pentru clienții care locuiesc în Brașov și au nevoie de anumite servicii, dar nu au timp să se deplaseze la o vulcanizare, cât și pentru clienții care se află în tranzit și se lovesc brusc de o problemă cu mașina.

Serviciile mobile încep să se extindă nu doar în domeniul service-urilor sau vulcanizărilor auto, ci în toate domeniile pentru că oamenii sunt din ce în ce mai ocupați și au nevoie de o disponibilitate mare a serviciilor oricând, oriunde. Pe viitor, cel mai probabil, gama de servicii se va extinde. Gândește-te cum ar fi să vină o echipă pentru a face ITP-ul sau să îți fie vopsite jantele chiar la tine în curte!

Vulcanizările mobile non-stop au apărut ca o soluție la o problemă întâmpinată de mulți șoferi: ce fac dacă am probleme cu mașina în mijlocul nopții și a doua zi trebuie să plec cu ea la drum lung? De ce să riști să pleci așa cu gândul că poate nu e nimic grav, când poți chema echipa de specialiști AutoChelu pentru a identifica corect problema și a vedea care este cea mai rapidă soluție? Vulcanizare mobilă și non-stop: ar fi păcat să nu profiți de astfel de servicii care sunt la dispoziția ta oricând și oriunde.


Am nevoie de vulcanizare mobilă!

Vezi și

Reparații pană auto Brașov

Pană de cauciuc – repari sau schimbi anvelopa?

Doar specialistul de la vulcanizare va putea determina dacă anvelopa cu pană mai poate fi sau nu folosită. Sfatul nostru este să nu te încăpățânezi și să schimbi anvelopele dacă acest lucru îți este recomandat pentru a nu avea probleme pe viitor. Nu sacrifica siguranța condusului doar pentru economisirea banilor!

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?
Call Now Button