Articole Recente

Vulcanizarea mobilă. Când avem nevoie de acest serviciu?

Vulcanizare mobilă Brașov

Spargerea unei roți este o surpriză neplăcută pentru orice șofer, iar pe drumurile din România, acest lucru pare a fi deja o regularitate. Cu siguranță, vi s-a întâmplat măcar o dată să aveți o deplasare urgentă undeva și să ajungeți în mijlocul drumului cu anvelopa crăpată. Potrivit statisticilor, cea mai comună problemă întâlnită de șoferi este spargerea unei roți. Cu toții știm că deplasarea pe un pneu plat este periculoasă și fiecare șofer care se întâlnește cu asemenea problemă trebuie să se oprească la prima posibilitate.

Citește mai mult »

Determinarea vârstei anvelopelor și când trebuie să le schimbăm

Vulcanizare auto Brașov

Montajul și înlocuirea anvelopelor se află pe lista celor mai solicitate servicii de către clienți la vulcanizare auto Brașov, în mare parte aceste servicii sunt solicitate în urma apariției anumitor incidente care rezultă în deformarea anvelopelor. Se mai întâmplă ca șoferii să ajungă într-o groapă, să lovească o bordură sau chiar să ajungă din nefericire, cu roata într-un obiect mai ascuțit. În astfel de cazuri, șoferii apelează la ajutorul unui tehnician.

Citește mai mult »

Iarna – sezonul crunt pentru șoferi

Anvelope de iarnă

Cu siguranță ai auzit de foarte multe ori că iarna este cel mai rău anotimp pentru șofer, dar și pentru mașină. Dacă vrei să treci cu bine peste iarnă, trebuie să te pregătești din timp și să te echipezi corespunzător. Indiferent dacă este prima sau a zecea iarnă prin care treci în calitate de șofer, cu siguranță ai emoții la începutul acestui anotimp – Va fi o iarnă grea sau ușoară?

Citește mai mult »
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?
Call Now Button