VULCANIZARE ANVELOPE BraȘov

Vulcanizare Anvelope Brașov

Ce presupune vulcanizarea anvelopelor?

Vulcanizarea este un proces prin care se modifică structura cauciucului brut prin încălzire cu sulf. Acest proces permite mai apoi lipirea acestuia prin procedeul descris. În cazul în care vă confruntați cu o pană la un cauciuc sau la cameră, ori o spărtură / înțepătură în anvelopă, aveți două opțiuni. 

Fie vă deplasați la un service auto care efectuează și servicii de vulcanizare, ori direct la o vulcanizare auto. Aici, însă, este posibil să întâmpinați cozi, ori pur și simplu pana mașinii vă poate împiedica să vă deplasați până acolo. De aceea, venim în sprijinul dumneavoastră cu o soluție convenabilă! Ne deplasăm noi la tine, oriunde în Brașov și împrejurimi. (Ghimbav, Codlea, Hărman, Săcele, Sinaia, Bușteni, Predeal și Făgăraș.)

Putem efectua pe loc servicii de reparație anvelope prin vulcanizare, în cazul în care acestea se pot remedia astfel. În orice caz, odată ajunși la fața locului, echipa noastră vă poate informa cu exactitate dacă este pretabil acest serviciu sau dacă este necesar să achiziționați niște anvelope noi. Vă putem oferi anvelope noi pe loc în cazul în care avem pe stoc dimensiunile potrivite. Apelând la serviciul de service auto mobil, veți beneficia de atenția experților noștri la domiciul dvs.

CAUȚI VULCANIZARE ANVELOPE BRAȘOV?

Ne deplasăm în regim non-stop în Brașov și împrejurimi, pentru a remedia problemele apărute la nivelul anvelopelor. Vă redăm mobilitatea!

Există diferiți factori care influențează calitatea procesului de vulcanizare: 

 • natura agentului de vulcanizare
 • cantitatea de acceleratori
 • modul de prelucrare
 • temperatura de lucru, dar și cea de presiune
 • metoda de încălzire
 • conținutul de sulf și puritatea acestuia

Procesul de vulcanizare vă poate aduce următoarele beneficii:

Redarea mobilității

Vă putem scoate din impas pe loc, pentru a vă putea continua drumul

Produse de calitate

Folosim cele mai bune soluții pentru a garanta un produs optim.

VULCANIZARE ANVELOPE BRAȘOV

Dacă aveți o pană, o spărtură, o înțepătură sau prejudicii minore asupa cauciucului, în general se poate recurge la vulcanizare. În orice caz, specialiștii noștrii vă vor oferi cele mai corecte soluții la fața locului.

Ne deplasăm în Brașov și împrejurimi, adică Săcele, Ghimbav, Codlea, Predeal, Hărman, Sinaia, Bușteni, Azuga, Făgăraș). 

Acest serviciu este unul în regim de urgență, așadar programarea nu este necesară. Contactați-ne la numărul de telefon +40 (761) 677 707 și vă putem anunța în cât timp ajungem la dumneavoastră.

Vulcanizare Anvelope Brașov

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


  Trimite mesaj
  Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?
  Call Now Button