ROLUIT JANTE BRAȘOV

Ne deplasăm noi la tine!

În cadrul serviciului de vulcanizare mobilă non-stop, putem realiza și procesul de roluire a jantelor. Ce presupune acesta, mai exact? În principiu, este vorba de îndreptarea jantelor pe autoturisme și autoutilitare! Echipamentul nostru îndreaptă profilul și părțile laterale. Astfel, se elimină ovalizarea, bătaia radială și axială a roților. Printr-o singură prindere, se poate realiza îndreptarea ambelor părți ale jantei, spre deosebire de clasicele tatonări succesive cu pistonul hidraulic. 

 • precizie ridicată
 • timp redus de așteptare
 • roluim orice tip de jante
 • utilaj modern
 • personal calificat

Când este nevoie de roluirea jantelor?

În cazul în care janta este strâmbă pe margine, și prezintă denivelări, îndreptarea acesteia este posibilă prin procedeul de roluire. Acesta presupune montarea jantei pe un aparat special, care este alcătuit din role fixe și mobile. Apoi, se începe procedeul de rulare (rotire) a jantei. Astfel, prin rularea simultană pe ambele părți se realizează îndreptarea jantei, atât pe interior cât și pe exterior. 

Pentru a vedea exact cum roluim jante la AutoChelu, vă invităm să dați click pe unul dintre filmulețele video de pe această pagină. 

Mobilitate garantată

Roluirea jantelor va aduce cu sine un grad ridicat de mobilitate. 

Aparatură performantă

Căutăm să folosim doar aparatură performată, pentru rezultate optime.

Durată redusă

Datorită tehnologiilor pe care le folosim, timpul de așteptare este mai redus!

În cazul în care este posibilă roluirea, personalul nostru vă va comunica acest lucru. Ulterior acestui procedeu, jantele se vor putea folosi imediat. 

Roluirea jantelor face parte din serviciul de vulcanizare monilă non-stop. De aceea, programarea nu este necesară, însă este posibil să preluăm cererea dumneavoastră doar în cazul în care în momentul în care ne contactați nu există deja o urgență în altă parte. În acest caz vă putem prelua solicitarea ulterior, de comun acord.

În principiu, de câte ori este nevoie. Este totuși posibil ca, în cazul în care o jantă este deosebit de uzată, o soluție mai potrivită să fie înlocuirea acesteia cu una nouă.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


  Trimite mesaj
  Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?
  Call Now Button