MONTAJ ȘI ÎNLOCUIRE ANVELOPE BRAȘOV

În cadrul serviciului nostru de vulcanizare mobilă non-stop, vă punem la dispoziție și posibilitatea de montaj și înlocuire anvelope Brașov. Montarea, demontarea și echilibrarea roților este un proces deosebit de important care poate asigura mobilitatea dumneavoastră. La AutoChelu folosim doar echipament adecvat, operat de către personal cu experiență. În timpul procesului de montaj anvelope, vom verifica:

 • aspectul general al anvelopei
 • respectarea presiunii de utilizare
 • particularitățile anvelopei (flancuri joase, pană, cauciuc auto-obturant)
 • integritatea anvelopei noi montate
 • standardele impuse de constructor
 • sensul de montare (prezentat pe lateralul anvelopei)
Montaj și înlocuire anvelope Brașov

Montaj și Înlocuire Anvelope Brașov

Acest serviciu este disponibil 24/7 în cadrul vulcanizării mobile non – stop. Indiferent de condițiile meteo și de locația indicată, ne putem deplasa și rezolva problemele apărute. De asemenea, în cazul în care este nevoie de una sau mai multe anvelope noi, le putem aduce și monta dacă avem pe stoc dimensiunile necesare.

Un serviciu pentru toți

Serviciul nostru este disponibil pentru autovehicule, autoutilitare, 4×4, camioane, autocare etc.

Gestionăm anvelopele uzate

Asigurăm gestionarea anvelopelor uzate în condiții de maximă siguranță pentru mediul înconjurător, conform legislației în vigoare. 

După montarea anvelopelor

După procedura de montaj a anvelopelor, se recomandă strângerea cu cheia dinamometrică. Aceasta se va realiza doar la cuplul optim definit în cartea tehnică a mașinii. Specialiștii noștri sunt la curent cu indicațiile tehnice noi din industria auto. Vă așteptăm să ne contactați în legătură cu situațiile cu care vă confruntați atunci când porniți la drum.

Montaj și înlocuire anvelope Brașov
Vulcanizare Non-Stop

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


  Trimite mesaj
  Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?
  Call Now Button