MONTAJ ROATĂ DE REZERVĂ BRAȘOV

Montaj Roată de Rezervă Brașov

Cum se montează roata de rezervă?

Situația în care trebuie să montați o roată de rezervă i se poate întâmpla oricui, chiar și celui mai experimentat conducător auto. Vestea bună este că te putem ajuta! Prin serviciul nostru de montaj roată de rezervă Brașov, ai siguranța că vom ajunge la tine într-un timp foarte scurt! Iată pașii pe care îi poți parcurge până la sosirea noastră:

 • oprește într-un loc sigur
 • pornește luminile de avarie
 • contactează-ne!

Sfatul nostru este să oprești mașina într-un loc sigur, în care nu încurci traficul. De preferat nu într-o curbă sau altă locație cu vizibilitate redusă. Dacă există o rampă, mașina trebuie să rămână în viteză și cu frâna de mână trasă, pentru a evita alunecarea. Este bine ca mașina să se afle pe o suprafață tare, dacă este posibil, precum carosabilul. În cazul în care există și alți pasageri în mașină, toată lumea va fi rugată să coboare până se va realiza montajul roții de rezervă.

Luminile de avarie sunt foarte importante. Pe toată durata procesului, este important ca acestea să fie ponite. Acest lucru îi atenționează pe ceilați participanți la trafic că este o problemă reală! În cazul în care este întuneric, îți recomandăm să folosești vesta reflectorizantă cel puțin până ajungem noi, pentru a-ți spori vizibilitatea!

Putem ajunge la tine în orice moment din zi și din noapte! Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi la numărul de telefon: +40 (761) 677 707, și o echipă specializată va ajunge la tine într-un interval scurt de timp, indiferent de condițiile meteo. 

Ce fac dacă nu am o roată de rezervă?

În acest caz, există două variante: fie apelezi la vulcanizarea anvelopei în cauză, fie montăm una nouă, dacă există pe stoc. În ambele situații ne deplasăm noi la locația indicată și rezolvăm situația!

 • timp de execuție rapid
 • echipă promptă de specialiști
 • transparență totală cu privire la proces
Montaj Roată de Rezervă Brașov

Întrebări frecvente legate de serviciul nostru

Serviciul de montaj roată de rezervă Brașov este un serviciu în regim de urgență și poate fi solicitat la orice oră din zi și din noapte. 

Plata se va efectua la finalizarea prestării serviciului de către echipa AutoChelu. Fiți fără grijă! Veți ști de la bun început cât costă această procedură, pentru a evita eventualele surprize ulterioare. De asemenea, echipa noastră vă poate consilia cu privire la ce va fi de făcut pe viitor, ca să evitați anumite neplăceri, mai ales la drum lung!

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


  Trimite mesaj
  Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?
  Call Now Button