ÎNDREPTARE JANTE BRAȘOV

Preluare și Recondiționare Jante

În cazul în care destinația dumneavoastră a fost întreruptă brusc, prin impactul cu o groapă, vă recomandăm să ne contactați. O jantă care nu este dreaptă poate agrava atât sistemul de direcție, cât și anvelopele. 

Service-ul nostru mobil este complet echipat pentru asigurarea unui rulaj optim pe carosabil! Echipa este specializată și are experiență în astfel de situații. Îndreptarea jantelor, acolo unde este posibilă, va fi realizata pe loc, la locația indicată de dumneavoastră. Este foarte important ca ansamblul anvelopă-jantă să se îmbine perfect, și să funcționeze bine, deoarece altfel pot apărea vibrații neplăcute. Mai mult de atât, aceste vibrații nu se simt neapărat în volan, ci în articulațiile mașinii. Acestea se pot așadar uza prematur, iar durata de viață a anvelopei va scădea. 

Experiența ne-a arătat că majoritatea situațiilor de acest gen se pot soluționa cu ajutorul serviciului de îndreptare jante Brașov. Așadar, te așteptăm să ne contactezi!

Rulaj optim

Jantele bine îndreptate asigură un rulaj optim

Material

Îndreptăm orice tip de jante: din aliaj, tablă, oțel, aluminium etc.

Mobilitate crescută

Mobilitatea crește și piesele mașinii nu sunt afectate

Echipament performant

Service-ul mobil AutoChelu este dotat corepsunzător pentru o varietate de situații

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

În cazul în care ați rulat în ultimul timp pe drumuri cu probleme, și simțiți o vibrație în volan, vă recomandăm să efectuați o constatare. De asemenea, acest serviciu este disponibil și în regim de urgență, așadar contactați-ne în cazul în care aveți nevoie de asistență rutieră.

În situații de urgență, nu este necesară o programare în prealabil. În cazul în care mașina de vulcanizare mobilă este disponibilă, vă putem asista pe loc. 

Putem îndrepta orice tip de jante, din orice material și de orice dimensiune.

Îndreptare Jante Brașov

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?
    Call Now Button