ECHILIBRARE ROȚI BRAȘOV

Ce înseamnă echilibrarea roților?

Cu toții ne dorim să obținem un echilibru aproape perfect atunci când conducem. Asta înseamnă că toate cele 4 roți ale mașinii trebuie să se rotească la viteze mari fără vibrații. Cu toate acestea, roțile nu sunt mereu rotunde, nici măcar cele noi. Greutatea lor uneori este distribuită inegal, așadar ele vor fi mai grele în anumite zone. 

În toate cazurile, vor apărea vibrațiile. Dacă anvelopele nu sunt echilibrate ele se vor uza mai rapid. De asemenea, și sistemul de suspensii se va uza mai repede. 

În cazul în care apelați la servciul de vulcanizare mobilă non-stop, vă putem asista și cu echilibrarea roților. Este totuși bine ca această procedură să fie repetată măcar o dată la doi ani, sau și mai des în cazul în care circulați zilnic cu mașina. Din păcate, starea drumurilor din România nu este tocmai optimă pentru creșterea duratei de viață a cauciucurilor, așadar este bine să aveți în vedere realizarea echilibrării roților periodic.

Echilibrare Roți Brașov

Vă punem la dispoziție serviciul nostru de echilibrare roți în cadrul deplasărilor la adresa indicată de dumneavoastră. Fie că vă aflați în impas, sau pur și simplu doriți să evitați timpul de așteptare la service, noi suntem la doar un telefon distanță! Echipa noastră vă va asita cu:

 • profesionalism
 • promptitudine
 • flexibilitate
 • multă, multă dedicare
 • transparență totală
Echilibrare Roți Brașov

Echilibrare Roți Brașov - Întrebări frecvente

Vom prelua solicitarea dumneavoastră și ne vom deplasa la locația indicată pentru o evaluare mai precisă a situației. Ulterior, se poate realiza pe loc echilibrarea roților în cazul în care este necesar. Serviciul este disponibil non-stop!

Prețul diferă în funcție de necesități. Cel mai bine acesta se poate stabili la fața locului. Este posibilă și o estimare oferită prin telefon, însă numai condițiile de pe teren pot confirma exactitatea costului.

Serviciul de vulcanizare mobilă non-stop este disponibil în Brașov și împrejurimi: Ghimbav, Codlea, Hărman, Săcele, Sinaia, Bușteni, Predeal și Făgăraș.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


  Trimite mesaj
  Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?
  Call Now Button