DEBLOCARE ANTIFURT ROȚI BRAȘOV

Deblocare Antifurt Roți Brașov

Ce este antifurtul de la nivelul roților mașinii?

În cadrul serviciului deblocare antifurt roți Brașov, ne ocupăm de deblocarea prezonului antifurt. Această piesă este, de multe ori, trecută cu vederea, însă vă poate scuti de anumite neplăceri dacă o achiziționați. Cu toții am văzut că mașinile noi vin cu modele din ce în ce mai deosebite de jante. Producătorii auto se întrec în găsirea design-ului perfect pe care să îl monteze pe mașinile lor. Însă, acest lucru poate atrage cu sine anumite persoane cu intenții mai puțin nobile! 

Din păcate, ne-am lovit de situații în care proprietarii și-au găsit mașinile fie pe butuci, fie fără jante. Acestea se pot desface, poate pe timpul nopții cel mai probabil, de către hoții de anvelope și jante. Apoi, ele sunt revândute pe piața neagră, iar proprietarul inițial nu poate face decât să spere că se va face dreptate. De cele mai multe ori, însă, nu se întâmplă asta.

Așadar, producătorii de mașini au creat un prezon antifurt. Acesta seamănă cu unul normal, însă are un alt model și nu poate fi desfăcut cu o simplă cheie de 19 sau de 20. Acesta vine cu o cheie specială la pachet! Pe fiecare roată se va monta câte un prezon. Este foarte important să nu pierdeți cheia din set!

Ce se întâmplă dacă pierd cheia?

Fiți fără probleme! Chiar și dacă ați pierdut cheia, noi vă putem ajuta! Dacă ați fost spre exemplu la o vulcanizare obișnuită și prezonul antifurt s-a rupt, de asemenea noi vă putem scoate din impas! Ne deplasăm în orice locație din Brașov și împrejurimi, în regim non-stop, pentru a rezolva problemele apărute!

  • deplasare la locație
  • deblocare antifurt roți
  • demontare în caz că a fost rupt
  • timp de execuție rapid
Deblocare Antifurt Roți Brașov

Deblocare antifurt roți

În cazul în care prezonul antifurt a fost rupt, sau ați pierdut cheia, puteți apela la noi cu încredere! Noi ne vom asigura că jantele dumneavoastră nu vor fi zgâriate în tot acest proces!

Acesta este un serviciu în regim de urgență, pe care îl oferim în cadrul vulcanizării mobile. Desigur, vă putem oferi același serviciu și în service-ul nostru AutoChelu din Săcele, str. Ecologiștilor nr. 10, la un preț mai avantajos, deoarece nu include deplasarea.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?
    Call Now Button