Servicii

Vulcanizare Non-Stop

Serviciu non - stop:

+40 (761) 677 707

24 / 7

Vulcanizare Non-Stop

Am gândit acest serviciu principal în contextul în care dorim să venim și în sprijinul conducătorilor auto în situații de urgență! Suntem disponibili 24/7 cu servicii de vulcanizare mobilă și tractări auto, iar echipa noastră este formată numai din profesioniști. Garantăm transparență cu privire la etapele proceselor și la costurile pe care acestea le implică!

Eficiență

Profesionalism

Promptitudine

Flexibilitate

Vulcanizare Non-Stop

Drumul lung nu mai este o problemă

De acum, poți sta liniștit! Echipa AutoChelu te va asista în situații neprevăzute, pentru ca tu să ajungi în siguranță la destinație! Apelează cu încredere la service auto AutoChelu!

Vulcanizare Non-Stop

Serviciu non - stop:

+40 (761) 677 707

SOLUȚII

Vulcanizare Non-Stop

Suntem în general cotați pe piața locală ca și având prețuri mari. Suntem conștienți de acest lucru. Prețurile pe care le practicăm reflectă calitatea serviciilor noastre. Suntem pregătiți pentru majoritatea situațiilor ce pot apărea legate de automobilul dvs. Suntem aici 24/7 cu diverse servicii de urgență. Lucrăm cu echipamente și utilaje de ultimă generație, menite să ne ușureze munca și să reducă timpul de așteptare.

Eficiență

Profesionalism

Profesionalism

Flexibilitate

Drumul lung nu mai este o problemă

De acum, poți sta liniștit! Echipa AutoChelu te va asista în situații neprevăzute, pentru ca tu să ajungi în siguranță la destinație!

Vulcanizare Non-Stop

Servicii complete

Vulcanizare Non-Stop

Montaj Și Înlocuire Anvelope

Montarea, demontarea și echilibrarea roților este un proces deosebit de important care poate asigura mobilitatea dumneavoastră. La AutoChelu folosim doar echipament adecvat, operat de către personal cu experiență. 

Vulcanizare Non-Stop

Echilibrare Roți

Echilibrăm roți în cadrul deplasărilor la adresa indicată de dumneavoastră. Fie că vă aflați în impas, sau pur și simplu doriți să evitați timpul de așteptare la service, noi suntem la doar un telefon distanță!

Vulcanizare Non-Stop

Îndreptare Jante

În cazul în care destinația dumneavoastră a fost întreruptă brusc, prin impactul cu o groapă, vă recomandăm să ne contactați. O jantă care nu este dreaptă poate agrava atât sistemul de direcție, cât și anvelopele. 

Pornire Baterie Brașov

Pornire Autoturism Cu Robot Special

Robotul special de pornire auto pe care îl avem vă poate scoate din impas și pune în funcțiune mașina într-un timp foarte scurt! Suntem rapizi, eficienți și ne deplasăm în locațiile indicate indiferent de condițiile meteo. 

Vulcanizare Non-Stop

Roluit Jante

În cadrul serviciului de vulcanizare mobilă non-stop, putem realiza și procesul de roluire a jantelor. Aceasta va aduce cu sine un grad ridicat de mobilitate și un timp redus de așteptare.  Vă invităm să ne contactați!

Vulcanizare Anvelope Brașov

Vulcanizare Anvelope

Vulcanizarea este un proces prin care se modifică structura cauciucului brut prin încălzire cu sulf. Acest proces permite mai apoi lipirea acestuia prin procedeul descris. Vă putem scoate din impas pe loc, pentru a vă putea continua drumul!

Deblocare Antifurt Roți Brașov

Deblocare Antifurt Roți

În cadrul serviciului deblocare antifurt roți, ne ocupăm de deblocarea prezonului antifurt. Această piesă vă poate scuti de anumite neplăceri dacă o achiziționați. 

Montaj Roată de Rezervă Brașov

Montaj Roată De Rezervă

Situația în care trebuie să montați o roată de rezervă i se poate întâmpla oricui, chiar și celor cu experiență. Vestea bună este că te putem ajuta  la orice oră din zi și din noapte!

NON STOP

Te putem ajuta
în situații de urgență!

Vulcanizare Mobilă
Vulcanizare Mobilă
Vulcanizare Non-Stop

Neculai Ciușleanu

Administrator

Contactați-ne

+40 (761) 677 707

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?
Call Now Button