Despre Noi

Vulcanizare Non-Stop

Neculai Ciușleanu

Administrator

Contactați-ne

+40 (761) 677 707

Vulcanizare Mobilă
Vulcanizare Mobilă

MISUNE, VIZIUNE, VALORI

Procesul de vulcanizare mobilă

Misiune

Misiunea noastră este de a veni în întâmpinarea tuturor clienților noștri, prin serviciile pe care le oferim. Ne dorim să acoperim o paletă cât mai mare de nevoi atât pe partea de servisare auto, cât și pe partea de vulcanizare. De aceea, lucrăm doar cu personal specializat și investim constant în aparatură de ultimă generație.

Viziune

Viziunea noastră este de a deveni primul punct de contact pentru oricine are nevoie de serviciile pe care le putem oferi. Ne dorim mereu să devenim mai buni, astfel încât să putem veni în întâmpinarea dumneavoastră. Serviciile de calitate sunt un standard pentru noi, de aceea vom face tot posibilul să beneficiați de acestea oferindu-vă transparență totală.

Valori

Valorile care stau la baza noastră sunt calitatea, seriozitatea și transparența. Credem că doar astfel putem construi relații de încredere pe termen lung cu clienții noștri. Ne dedicăm 100% procesului de reparații și servisare auto. Am constatat că mulți clienți apelează la noi atunci când nu au reușit să găsească o rezolvare în altă parte.

 

MAI MULT

Întrebări frecvente despre
vulcanizare mobilă

Vulcanizare Mobilă Non Stop

În cazul în care aveți o urgență rutieră, precum: pană, baterie care nu pornește, sau pur și simplu doriți să vă schimbăm anvelopele fără să vă mai deplasați la service, ați ajuns în locul potrivit! Acest serviciu este disponibil non-stop, și nu presupune un efort suplimentar din partea dumneavoastră. Contactați-ne la +40 (761) 677 707, disponibil 24/7!

Vă putem oferi peste 20 de branduri de anvelope. Telefonic putem discuta toate detaliile, în funcție de situația dumneavoastră. Avem parteneriate cu MICHELIN, CONTINENTAL, NOKIAN și GOODYEAR, dar și cu alte branduri, acoperind o paletă largă de prețuri.

În principiu, din momentul în care ne apelați și discutăm detaliile, o mașină echipată complet pornește către dumneavoastră. Vă vom comunica intervalul de timp în care putem ajunge la dumneavostră, în funcție de distanță și condițiile de trafic. De asemenea, vă putem comunica cu aproximație cam cât va dura procesul de reparație.

Ne străduim să vă oferim întotdeauna:

  • perseverență
  • promptitudine
  • profesionalism
  • flexibilitate
  • transparență
  • dedicare

VULCANIZARE MOBILĂ BRASOV

Experiența noastră
în cifre

Vulcanizare Mobilă Non Stop

65000

Kilometri parcurși anual

Vulcanizare Mobilă Non Stop

+ 890

Clienți anual

Vulcanizare Mobilă Non Stop

1578

Roți reparate anual

Vulcanizare Mobilă Non Stop

8

Tipuri de servicii oferite

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?
Call Now Button