Rolul prezonului antifurt folosit la roțile mașinii

Schimb prezon antifurt

Schimb prezon antifurt

Jantele din aliaj au început să fie din ce în ce mai aspectuoase și nu ar trebuie să fii surprins dacă într-o zi te trezești fără ele – acest lucru se întâmplă în realitate din ce în ce mai des. Din fericire, există o soluție pentru astfel de situații – prezonul antifurt. Este o piesă mică ce nu schimbă în niciun fel aspectul jantei, dar care te poate scăpa pe viitor de costuri mari cu achiziția unor jante noi. Nu întotdeauna hoții te lasă fără jantele frumoase, ci și gropile de pe drumurile noastre, deși această situație este mai puțin întâlnită. Trebuie întâlnești o groapă cu adevărat mare ca să pierzi janta pe drum. Și dacă nu o pierzi, cu siguranță vei fi nevoit să chemi o echipă de la o vulcanizare mobilă la locul incidentului pentru a se ocupa de jantele tale deformate în urma impactului cu gropile. Să revenim însă la subiectul principal: prezoanele antifurt!

Prezoanele antifurt – cum arată?

Prezonul antifurt seamănă cu șurubul care asigură prinderea jantei, dar în loc de capul hexagonal, are un alt model în capăt. Dacă prezonul obișnuit poate fi scos cu o cheie de 19 sau 20, prezonul antifurt poate fi eliminat doar cu cheia cu care a venit la pachet, deci trebuie să ai mare grijă de ea. Fiecare jantă va fi prinsă cu un astfel de prezon și tu poți sta liniștit că hoții nu au cum să se atingă de ele. Nu există seturi identice de prezoane pe piață, deci ele se pot deschide doar cu cheia din set și nu cu altă cheie de la alte prezoane antifurt.

Investiția în prezoane antifurt este destul de mică și este total justificată în momentul în care o jantă a mașinii se ridică la sute, chiar mii de euro. Ai fi tentat să te întrebi cine ar putea fura jantele unei mașinii, însă în ultimul timp se vorbește din ce în ce mai mult despre astfel de situații pentru că jantele care se fabrică sunt din ce în ce mai aspectuoase și mai prețioase. Nu te gândi că cineva îți va fura jantele pentru a le monta la propria mașină. S-ar putea să le găsești în anunțurile online de vânzare.

Ce faci dacă pierzi cheia de la prezonul antifurt?

Dacă totuși ai pierdut cheia de la prezonul antifurt, trebuie să faci o vizită la service roți sau să chemi echipa de la o vulcanizare mobilă acasă sau unde te afli pentru deblocare prezon antifurt roți. Există două tipuri de soluții în acest sens. Unele vulcanizări forțează prezonul pentru a fi scos, însă există un risc foarte mare ca, în cadrul acestei operațiuni, să fie zgâriată janta și cu siguranță nu îți dorești acest lucru. A doua soluție este mult mai potrivită și eficientă – serviciile de deblocare prezon antifurt prin realizarea unei chei speciale. Această cheie se va potrivi cu prezonul antifurt, iar el poate fi demontat în condiții de siguranță, fără ca jantele mașinii tale să fie deteriorate în vreun fel. Există totuși un timp de așteptare în acest caz, însă este soluția pe care o recomandăm de fiecare dată. Dacă nu vrei să te deplasezi de mai multe ori la vulcanizare, atunci suntem noi cei care venim la tine cu echipamente performante și mecanici bine pregătiți! Poți chema echipa de vulcanizare mobilă acasă să constate problema, să se ocupe de realizarea cheii și să îți demonteze prezoanele antifurt.

În concluzie, dacă ai dori să îți schimbi jantele de la mașină cu unele mai frumoase și mai scumpe, ar fi bine să iei în considerare și montarea unor prezoane antifurt pentru siguranță. Reține locul în care păstrezi cheia de la prezoanele antifurt, însă nu te îngrijora prea tare dacă nu o mai găsești pentru că specialiștii de la o vulcanizare mobilă îți pot rezolva problema printr-un schimb prezon antifurt într-un mod rapid și eficient!


Caut vulcanizare mobilă!

Vezi și

Vulcanizare mobilă și non-stop

Avantajul de a avea vulcanizare non-stop și mobilă în orașul tău

Vulcanizările mobile non-stop au apărut ca o soluție la o problemă întâmpinată de mulți șoferi: ce fac dacă am probleme cu mașina în mijlocul nopții și a doua zi trebuie să plec cu ea la drum lung? De ce să riști să pleci așa cu gândul că poate nu e nimic grav, când poți chema echipa de specialiști pentru a identifica corect problema și a vedea care este cea mai rapidă soluție? Ar fi păcat să nu profiți de astfel de servicii care sunt la dispoziția ta oricând și oriunde.

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații vă putem ajuta?
Call Now Button